BRĂILA: Copilă de zece ani, violată ani la rând de un italian sub supravegherea femeii care o îngrijea

Calvarul unei fetițe în vârstă de zece ani a luat sfârșit pe 11 decembrie 2020. Timp de doi ani, a fost violată de un bărbat sub atenta supraveghere a femeii care o avea în grijă. Pentru a-i arăta micuței cum trebuie să procedeze, românca și italianul făceau sex în fața ei.

„La data de 11 decembrie 2020, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila au solicitat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Brăila  arestarea preventivă a doi inculpaţi sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol în formă continuată și complicitate la viol în formă continuată”, se arată într-un comunicat de presă.

Fetiță de zece ani, violată și filmată de un bărbat de 56 de ani

Procurorii au date că din toamna anului 2018 și până pe 9 decembrie 2020 inculpatul Pietro Conte a întreţinut  acte sexuale  cu o minoră în vârstă de zece ani la diferite intervale de timp.

Sexul avea loc în două imobile din municipiul Brăila în prezența Fănuței Boncu, femeia în îngrijirea şi ocrotirea căreia se afla fetița. Aceasta era ademenită să facă sex cu dulciuri și sume  de bani modice.

Pentru a convinge și a-i arăta cum se procedează, Fănuța Boncu și Pietro Conte făceau sex în fața copilei. Cei doi sunt anchetați și pentru infracţiunea de  corupere sexuală a minorilor în formă continuată.

Judecătoria Brăila a decis arestarea lui Conte și Boncu pentru 30 de zile. Italianul a contestat măsura la Tribunalul Brăila care va decide pe 18 decembrie dacă bărbatul va rămâne sau nu în continuare după gratii.

Consilier la Protecția Mediului, arestat pentru pornografie infantilă. Peste 4.000 de fișiere cu cumnata sa minoră

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!