Skip to content

Cap tractor căutat în România, depistat la frontieră. Șoferul susține că l-a luat în leasing

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au depistat un cap tractor marca Mercedes, în valoare de 100.000 de lei, căutat de autorităţile din România.

Conform unui comunicat de presă, în data de 16 septembrie 2020, în jurul orei 23.45, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră un cetăţean român în vârstă de 49 ani.

Acesta conducea un cap tractor marca Mercedes fabricat în 2011. În urma verificărilor specifice, poliţiştii au constatat că autovehiculul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare.

Alerta a fost introdusă de autorităţile din România în data de 10 septembrie 2020. Șoferul a declarat că a cumpărat mijlocul de transport din România în leasing și nu avea cunoștință despre faptul că acesta se află în atenția autorităților.

El este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar capul tractor în valoare de 100.000 lei a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor.

TIR înmatriculat în România, scos din circulație în GERMANIA din cauza defecțiunilor grave

FRANȚA: Închisoare cu suspendare și 458.000 de euro amendă pentru un șofer român de camion

Italian din Caracal, extrădat în Ungaria pentru jefuirea unui TIR

Urmărește-ne pe Google News! URMĂREȘTE-NE pe GOOGLE NEWS!