Comisari de la Protecția Consumatorului au cerut servicii de coafură ca să nu amendeze un salon de cosmetică

Lupta internă din cadrul Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea Vest – Timiș s-a dus pe tărâmul unui salon de coafură.

Comisarii Marinela Iliaș și Maria Pîrvulescu au fost trimise în judecată de DNA, conform unui comunicat din 12 noiembrie 2019 al instituției.

În rechizitoriu se arată că în cursul lunii mai a acestui an cele două inspectoare au efectuat un control la un salon de cosmetică din Centrul Comercial Bega, Timișoara.

Iliaș și Pîrvulescu au propus și pretins reprezentanților firmei Selena Beauty Salon SRL să beneficieze timp de un an de servicii de coafură, cosmetică, manichiură și pedichiură fără a achita costul acestora ca să nu amendeze firma cu 9.500 de lei.

„În perioada mai – iulie 2019, cele două inculpate și rude ale acestora ar fi beneficiat de servicii ale salonului respectiv în valoare totală de 1.773 lei”, se mai arată în comunicatul DNA.

Mai mult, Maria Pîrvulescu a mai beneficiat și de un bilet de avion în valoare de 454 lei
pe ruta Timișoara – București,

 

Marinela Iliaș a fost în trecut șefa OPC Timișoara. (Sursa foto: Facebook)

Comisarul-șef Sorin Susanu al Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor – Regiunea Vest Timiș a declarat presei locale că actuala șefă al OPC, Mihaela Ignat, ar fi încercat să facă un flagrant celor două colege.

Și între Ignat și Susanu, mai susțin jurnaliștii din Timișoara, există o stare de animozitate.

Ignat a fost cea care le-a denunțat pe Iliaș și Pîrvulescu la parchet, procurorii începând urmărirea penală la sfârșitul lui iunie 2019.

DNA a dispus pe parcursul anchetei măsura controlului judiciar față de Iliaș și Pîrvulescu. La sfârșitul lui octombrie un complet din cadrul Tribunalului Timiș a menținut până înainte de Revelion controlul judiciar impus de DNA.

Totuși, judecătorii le-au permis celor doi comisari să își reia lucrul în cadrul OPC Timiș.

Această interdicție, alături de aceea de a nu se apropia și comunica cu Susanu și Ignat, fusese impusă la demararea anchetei, în iulie 2019.

Fost șef al DNA Timișoara s-a sinucis aruncându-se din clădirea instituției

Sejur de patru stele în Poiana Brașov, mita pe care ar fi primit-o un șef de la Circulație

Fost director ANAF, urmărit penal pentru mită de 7.000.000 de lei. Banii erau pentru partid

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?