Coșmarul unei tinere gravide forțate să se prostitueze în România și Anglia

Bătută crunt, lovită cu mașina, făcută bucăți cu toporul, forțată să se prostitueze chiar și cu o săptămână înainte de a naște, amenințată deseori cu moartea.

Acesta este coșmarul pe care o tânără din Prahova îl trăiește de ani de zile, încă de când era minoră, din cauza unei bestii.

La data de 19 mai 2020, procurorii DIICOT l-au reținut pentru 24 de ore pe Marius Ciprian Zahanagiu pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de minori, trafic de persoane şi violenţă în familie.

Magistrații Tribunalului Prahova au decis arestarea acestuia pentru 30 de zile.

Potrivit procurorilor, începând cu luna ianuarie 2016, Zahanagiu a racolat mai multe tinere din orașul Mizil şi din comunele învecinate. Profita de faptul că acestea provin din familii dezorganizate, au o situaţie materială precară şi o slabă pregătire şcolară și le determina să se prostitueze în parcările de pe DN1B dintre localităţile Albești -Paleologu și Mizil.

Una dintre tinere i-a devenit concubină pe când era minoră și a făcut un copil cu Zahanagiu, dar acest lucru nu a contat pentru individul care o exploata sexual. Dacă refuza să se prostitueze sau nu aducea suficienți bani, era agresată.

A fost forţată să se prostitueze până cu o săptămână înainte de data naşterii fiului său, iar după naşterea acestuia, la numai trei săptămâni, a fost trimisă din nou în parcări.

În noiembrie 2018, Zahanagiu a luat-o pe tânără din locul unde se prostitua, nu înainte de a o lovi cu mașina. Apoi a dus-o în locuinţa sa şi a lovit-o în mod repetat cu toporul în zona picioarelor. I-a cauzat fracturi deshise care au necesitat pentru vindecare un număr de 65 – 70 zile de îngrijiri medicale.

Și după ce a devenit majoră, a fost exploatată sexual și amenințată. În data de 14 mai 2019, ea a depus o plângere la Poliţia oraşului Mizil din cauză că Zahanagiu i-a luat documentele personale și a ameninţat-o că o omoară dacă nu continuă să practice prostituţia în folosul lui.

Și-a retras plângerea a doua zi. De frică. A susținut că nu a fost lovită, iar prostituţia a practicat-o numai în interes propriu.

La începutul lui 2020, Zahanagiu a luat-o și a dus-o în Anglia unde a forțat-o să se prostitueze.

Din cauza pandemiei COVID-19 nu a mai avut clienți și implicit nici bani, așa că au fost nevoiți să se întoarcă în România.

În data de 3 aprilie 2020, cei doi au fost plasați în carantină și apoi s-au întors la Mizil unde au intrat din nou în vizorul celor de la Crimă Organizată care, în urma unor percheziții, au decis să-l rețină.  Așa cum am precizat, a fost ulterior arestat, dar a contestat decizia judecătorilor prahoveni.

Militar român care a luptat în Afganistan, condamnat la șase ani pentru agresarea sexuală a unei fetițe

Copii de trei și șapte ani, abuzați sexual de propria mamă. Românca a fost reținută

Polițist din Sibiu, arestat la domiciliu după ce a fost acuzat de infracțiuni sexuale cu minore

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?