Două mașini furate din Italia, găsite într-o spălătorie auto din Suceava

Polițiștii de frontieră din Suceava au descoperit și indisponibilizat pe 5 martie două autoturisme căutate de autoritățile din Italia.

În jurul orei 13.00, la ieșirea din orașul Siret spre Suceava, au fost identificate două autoturisme aflate în incinta unei spălătorii auto.

Polițiștii aveau suspiciuni legate de cele două autoturisme, un Mercedes Benz B și o Toyota CHR, așa că i-au dus pe șoferi la sediu pentru verificări.

Acțiune de amploare în UE pentru depistarea mașinilor FURATE. În România au fost recuperate 32

Din cercetări, a reieșit că Toyota CHR era condusă de V.M, în vârstă de 43 de ani, din județul Neamț. Mașina figura ca furată din Italia, alerta fiind emisă pe 4 martie 2021. Autoturismul avea deja numere provizorii românești.

Șoferul aflat Mercedes Benz B a fost identificat în persoana lui E.V., în vârstă de 30 de ani, tot din județul Neamț. Și acest autoturism figura ca furat din Italia.

În plus, mașina avea deja numere românești de înmatriculare, după cum se poate observa în fotografiile publicate de Poliția de Frontieră.

Autoturismele în valoare de aproximativ 86.500 de lei, respectiv 91.200 lei, au fost indisponibilizate la sediul Poliției de Frontieră în vederea continuării cercetărilor.

Cei doi nemțeni sunt cercetați pentru infracțiunea de tăinuire.

Controale pentru depistarea mașinilor furate: Range Rover căutat de autoritățile italiene, găsit în Suceava

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!