FBI caută un român implicat într-o fraudă de 1,2 milioane de dolari

Un român în vârstă de 45 de ani este căutat de agenții FBI pentru implicarea sa într-o rețea infracțională. Mandatul federal de arestare a fost emis în august 2020. Un partener al lui Onica a fost arestat anul trecut în Mureș și extrădat în SUA.

Nelu Onica s-a născut pe 23 august 1975 și este cunoscut și drept Nelu Stoijanov sau Brandt Aksel. FBI l-a dat în urmărire pentru implicarea sa într-o fraudă de 1,2 milioane de dolari.

Agenții federali atrag atenția că Nelu Onica poate avea prieteni în Atlanta, Las și New York. Onica este cercetat, ca parte a unui grup infracțional organizat, pentru

Onica este căutat pentru implicarea sa în fraude de tip skimming, în special în Atlanta, Georgia. Gruparea opera și în Jacksonville (Florida), New Orleans (Louisiana), New York, Memphis (Tennessee), Charlotte (North Carolina) și Mobile (Alabama).

Șef al celui mai violent cartel mexican de droguri, prins în România și extrădat în SUA

Mandatul federal de arestare a fost emis de către Curtea Districtuală a SUA, Districtul Florida.

FBI cere ajutorul oamenilor pentru a-l prinde pe român. Informații despre locul unde se află Nelu Onica pot fi trimise la FBI din Jacksonville Field, număr de telfon (904) 248-7000 sau anonim online la tips.fbi.gov. De asemenea, poate fi contactat cea mai apropiată ambasadă sau consulat american.

Unul dintre membrii grupării din care făcea parte Nelu Onica a fost arestat pe 25 octombrie 2020 în Mureș. Doru Marian Mariș se află încă în arest în România și urmează să judece extrădarea sa în SUA. Următorul termen este pe 22 februarie 2021.

Potrivit unui comunicat al Departamentului de Justiție al SUA din 24 septembrie 2020, Mariș a fost trimis în judecată alături de Adrian Kiraly zis „Bighi”, Andrei Andrei zis„Tony”, Bogdan Ardei, Nelu Onica, Vergiu Corneliu Galbenu zis „Cornel”, Ovidiu Meczak zis „Ovi”, Nedal Al-Khomos, Ovidiu Gabriel Musteață.

Student din Cluj, arestat pentru afaceri ilegale cu chihuahua. Va fi extrădat în SUA

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!