Un agent de poliție din București a fost prins în flagrant când lua 10.000 de euro mită pentru eliberarea unor permise auto.

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție au dispus p1 15 martie 2023 reținerea pentru 24 de ore a inculpatului Victor – Daniel Popescu, agent de poliție judiciară în cadrul Direcției Generale de Politie a Municipiului București (D.G.P.M.B.) – Secția 21, pentru comiterea infracțiunii de trafic de influență.

În ordonanța procurorilor se arată că la data de 14 martie 2023, polițistul ar fi pretins de la o martoră în cauză suma de 15.000 de euro pentru a-și trafica influența pe care ar fi avut-o asupra unor funcționari publici, însărcinați cu eliberarea permiselor de conducere.

Patru polițiști de la Antidrog au torturat un polițist sub acoperire de la Anticorupție

El a promis că îi va determina pe aceștia să faciliteze obținerea în mod fraudulos, de către femeie și fratele ei, a documentelor respective. Pe 15 martie, martora și agentul de poliție s-au întâlnit, urmând ca acesta să primească o tranșă de 10.000 de euro.

Atunci a fost realizat flagrantul. Un judecător de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București va decide astăzi, 16 martie, dacă polițistul va sta sau nu după gratii următoarele 30 de zile, așa cum a solicitat DNA.

Polițist de la Rutieră corupt și „glumeț”, protectorul unor firme de transport

Polițist de la Anticorupție, judecat pentru mita primită de la un comisar-șef din cadrul Serviciului Permise Auto

BRĂILA: 19 polițiști corupți, condamnați la închisoare cu suspendare pentru zeci de șpăgi

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!