Grupare de români a fost trimisă în judecată în SUA. Un inculpat, arestat în Mureș

Un bărbat din Reghin a fost arestat și urmează să fie extrădat în SUA unde a fost trimis în judecată pentru infracțiuni informatice.

La data de 25 octombrie 2020, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Mureș au pus în executare un mandat de aducere emis de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Târgu Mureș pe numele lui Doru Marian Mariș.

În vârstă de 42 de ani, Mariș este acuzat că a clonat carduri și a extras bani din conturile mai multor persoane începând cu martie 2019. Magistrații Curții de Apel Târgu Mureș a decis arestarea bărbatului pentru 30 de zile.

Potrivit unui comunicat al Departamentului de Justiție al SUA din 24 septembrie, Mariș a fost trimis în judecată alături de Adrian Kiraly zis „Bighi”, Andrei Andrei zis„Tony”, Bogdan Ardei, Nelu Onica, Vergiu Corneliu Galbenu zis „Cornel”, Ovidiu Meczak zis „Ovi”, Nedal Al-Khomos, Ovidiu Gabriel Musteață.

În cazul în care vor fi condamnați, aceștia riscă o pedeapsă maximă de șapte ani și șase luni, prejudiciul fiind de 112.780 dolari. În rechizitoriu se arată că în perioada martie 2019 – iunie 2020, inculpații au sustras de la victime informații despre cardurile bancare prin plasarea de dispozitive pe bancomate.

După ce au înlăturat dispozitivele, inculpații au descărcat date de cont furate și codurile PIN și au recodificat acele date pe carduri goale, creând astfel carduri de debit sau de credit contrafăcute sau neautorizate. Românii au instalat dispozitive de skimming și au efectuat operațiuni de retragere abnailor în Florida, Louisiana, Georgia, Mississippi și New York.

Reșițean, arestat în Germania. Fraudă în SUA cu 722 milioane USD pe seama idioților

Reșițeanul arestat pentru o fraudă de 722 de milioane de dolari a pledat vinovat

Român, extrădat din Columbia în Statele Unite pentru fraude informatice

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA