Doi bărbați din județul Prahova au fost arestați preventiv pentru furt de componente de autoturisme în Vrancea. Prejudiciul cauzat este de 30.000 de lei.

Prahovenii, în vârstă de 26 și 39 de ani, sunt acuzați că în noaptea de 9/10 octombrie au sărit gardul unei firme, au tăiat un perete și au pătruns într-o hală unde se aflau componente rezultate din dezmembrarea unor autoturisme.

Nu au reușit să fure nimic pentru că s-a declanșat sistemul antiefracție al societății comerciale. Dezamăgiți, s-au îndreptat în aceeași seară spre comuna vrânceană Garoafa, aflată la aproximativ opt kilometri de zona unde au încercat să dea prima spargere.

De aici au reușit să sustragă catalizatori de autovehicule și scule electrice, conform unui comunicat al Poliției Române. Tot de la o firmă de dezmembrări auto. Pentru a scăpa de polițiști, s-au gândit că este mai bine să plece în Occident.

În data de 19 octombrie, polițiștii de frontieră din Arad i-au oprit pe cei doi când încercau să iasă din țară.

Astăzi, 20 octombrie, Toma Mihai Slăniceanu și Gheorghe Alin Bîrlădeanu au fost arestați pentru o periooadă de 30 de zile de către magistrații Judecătoriei Focșani pentru furt în formă continuată.

BELGIA: Daune de 1.000.000 € pentru statuile de patrimoniu furate și date la topit de hoții români

O grupare de hoți români de cupru a devalizat în câteva zile peste 1.000 de locomotive ale Căilor Ferate Franceze

Peste 100 de ani de închisoare pentru hoți de cupru din Italia. „Expertul” în tăiatul cablurilor, un român

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA