Un imobil proaspăt incendiat din comuna Brădeşti, aflată la 11 km de Filiași, judeţul Dolj, a atras atenția ofițerilor de la Crimă Organizată.

Aceștia au aflat că în curte există mai multe instalaţii de iluminare şi de alimentare cu apă, precum şi plante sau murguri de cannabis.

Pe 26 martie, a doua zi după ce au primit informația, procurorii au dispus efectuarea unei precheziții.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, clădirea cu parter și etaj era folosită de doi cetățeni spanioli. În interiorul acesteia a fost identificată o plantație indoor de cannabis dotată cu sisteme de iluminare, încălzire şi irigare.

În urma percheziției au fost ridicate 708 plante de cannabis, totalizând 103,5 kilograme de masă vegetală şi 19,5 kilograme de inflorescențe de cannabis.

Cei doi spanioli, bărbat și femeie, au fost reținuți pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Duminică seara, 28 martie, Alvarez Eduardo Castilla și Maria Del Mar Jimenez Fernandez au fost arestați preventiv pentru 30 de zile a lui în urma deciziei Tribunalului Dolj. Ambii au contestat decizia instanței.

Falși agricultori din Iași, doi spanioli și doi italieni, cultivau marijuana

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!