Un italian și doi români, toți trei din Caracal, au fost arestați și urmează să fie extrădați în Ungaria unde sunt acuzați că au furat produse electronice dintr-un TIR.

Polițiștii de la Serviciul Investigații Criminale din județul Olt au pus în aplicare, la data de 30 aprilie 2020, trei mandate europene de arestare, se arată într-un comunicat al Poliției.

Cei trei sunt anchetați pentru că au sustras aparatură electronică în valoare de 28.000 euro din remorca unui autotren.

Luca Marchese are 41 de ani și este, așa cum arată informațiile de pe pagina lui de Facebook, din orașul italian Cosenza. Lucrează din 2018 la o firmă din Caracal care se ocupă de vânzări, reparații și dezmembrări auto.

Partenerii lui de ilegalități sunt doi bărbați în vârstă de 21 și 34 de ani, Liviu Gheorghe și Marian Guță Maria.

Magistrații Curții de Apel Craiova au decis pe 1 mai 2020 arestarea celor trei pe o perioadă de 15 zile.

Italianul a mai avut probleme cu legea română. A fost acuzat că a furat dintr-un Kaufland din Craiova, dar procurorii au decis renunțarea la urmărirea penală în februarie 2019, cel mai probabil din cauza prejudiciului mic.

În februarie anul acesta, Marchese a scăpat din nou de urmărirea penală. El fusese acuzat, împreună cu un alt bărbat, tot de furt. De această dată, partea păgubită a fost Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare, sucursala Olt.

CARACAL: Cinci suspecți într-un dosar de trafic de minore și pornografie infantilă

Jandarmi din Caracal, selfie cu doi evadați de la un centrul de reeducare

CARACAL: Pusă de unchi să fure și să se prostitueze în Spania, o minoră a ajuns pe mâna clanurilor de traficanți

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!