Jandarm, arestat pentru „vitejie”. A bătut trei femei și a distrus, împreună cu un coleg, mașina fostei partenere

Un „viteaz” jandarm din Călărași a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce și-a bătut partenera, a lovit alte două femei și, împreună cu un alt jandarm, a distrus mașina acesteia.

Parchetul Militar Bucureşti a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de plutonierul-major Mădălin Gabriel Nicoi pentru violenţă în familie, distrugere, încălcarea ordinului de protecţie, lovire sau alte violenţe, ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Colegul plutonierului Nicoi este acuzat de complicitate la infracțiunea de distrugere pentru că l-a ajutat să arunce o substanţă chimică pe maşina fostei partenere.

Pe 24 martie 2021, judecătorii militari au decis arestarea lui Nicoi pentru 30 de zile pentru că, în urma corecției aplicate, tânăra a avut nevoie de 6-7 zile de îngrijiri medicale. Victima obținuse în noiembrie 2020 un ordin de protecție care s-a dovedit ineficient.

Un jandarm turmentat a amenințat un polițist de la Circulație – VIDEO

Potrivit deciziei judecătorilor care au admis emiterea ordinului de protecție împotriva jandarmului, plutonierul-major Nicoi avea obligația ca timp de șase luni să păstreze o distanţă de 50 metri faţă de reclamantă și 100 m faţă de domiciliul acesteia.

Lui Nicoi i s-a interzis orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau orice alt mod cu reclamanta şi familia ei. Jandarmul nu avea voie să se deplaseze în anumite localităţi sau zone pe care tânăra le frecventa sau le vizita periodic.

Încălcarea ordinului de protecție este infracţiune și se pedepseşte cu închisoare de la o lună la un an. Dar legea nu reprezintă nimic pentru un jandarm furios.

Ca să provoace și mai multă teamă victimei, jandarmul Nicoi a distrus cu o substanță chimică mașina acesteia, ajutat fiind de un coleg.

Prin acest gest, el a încălcat ordinul de protecție și a ajuns astfel după gratii. Astfel, alte două victime ale „viteazului” pot răsufla ușurate.

Nicoi mai este acuzat că, în timp ce se afla într-un local, a lovit şi ameninţat o altă tânără. A treia victimă este mama acesteia care a fost agresată în timp ce-și însoțea fiica să depună o plângere penală împotriva lui jandarmului.

Cele două au obținut în ianuarie 2021 un ordin de protecție pe o perioadă de trei luni împotriva plutonierului-major.

Cum au ajuns jandarmii români să bată tineri marocani în metroul din Paris

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!