Coșmarul unei femei, victimă a violenței domestice, s-a încheiat după ce bărbatul cu care locuia a fost arestat. În vârstă de 41 de ani, ea a fost bătută de concubinul aflat în stare de ebrietate şi de doi dintre copiii lor minori, în vârstă de opt şi 11 ani, care au fost instigaţi de bărbat.

Potrivit I.P.J. Vrancea, la data de 28 ianuarie 2021, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Gugeşti s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în seara zilei de 26 ianuarie o femeie din localitatea Jitia a fost lovită de către concubinul său, un bărbat în vârstă de 50 de ani.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului împreună cu lucrători din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului și au început ancheta.

Judecători milostivi cu un bărbat venit special din Spania să-și pedepsească partenera. A ucis-o

Din cercetările preliminare a reieşit faptul că, beat fiind, bărbatul i-a instigat şi pe cei doi minori ai săi, în vârstă de opt și 11 ani, să ăși bată mama. Toată întâmplarea a fost filmată cu telefonul mobil de fiica mai mare a cuplului, potrivit Agerpres.

Femeia a fost lovită cu nuiaua, cu obiecte de vestimentaţie şi obiecte casnice. Anchetatorii au decis să o interneze pe mamă și pe cei trei copii într-un centru maternal.

Agresorul se numește Gheorghe Țuțui și i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie în formă continuată. Vineri, 29 ianuarie 2021, el a fost arestat de către magistrații Judecători Focșani pentru 30 de zile.

Mită pentru a scăpa de infracțiunea de violență în familie și de ordinul de protecție

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!