Skip to content

Mită de 500 de euro pentru a scăpa de acuzații de agresiune sexuală

Un bărbat în vârstă de 48 de ani din județul Mureș a fost trimis în judecată pentru dare de mită după ce a încercat să corupă un polițist pentru a scăpa de un dosar în care era cercetat pentru agresiune sexuală, se arată într-un comunicat din 24 august al Direcției Generale Anticorupție – DGA.

„La data de 28 aprilie 2021, ofițerii de poliție judiciară ai D.G.A. – Serviciul Județean Anticorupție Mureș, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș, au prins în flagrant un bărbat care a oferit drept mită unui agent de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Mureș – Secția Rurală nr. 1 Gornești – Postul de Poliție Sîngeorgiu de Mureș suma de 500 de euro, pentru a nu lua măsurile legale într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală”,  mai precizează DGA.

Agentul de poliție l-a denunțat pe bărbat. Ca urmare a denunțului formulat, ofițerii S.J.A. Mureș au organizat acțiunea de prindere în flagrant, ocazie cu care inculpatul a fost prins în timp ce oferea agentului de poliție denunțător suma de 500 de euro.

Chirurg, reținut pentru luare de mită: „Doamne, Maica Domnului, dă-mi sănătate, bani mulţi, fereşte-mă de procurori!’”

Urmărește-ne pe Google News! URMĂREȘTE-NE pe GOOGLE NEWS!