O fetiță de șase ani a salvat o alta de patru ani din ghearele unui agresor sexual

Un bărbat în vârstă de 41 de ani a fost reţinut de poliţiştii din județul Botoşani după ce a agresat sexual o copilă în vârstă de patru ani pe o stradă din Dorohoi, scrie Adevărul care preia un comunicat al IPJ Botoșani.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dorohoi au emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 41 de ani din comuna George Enescu, cercetat pentru comiterea infracţiunilor de agresiune sexuala şi lovire sau alte violenţe.

„În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că la data de 11 septembrie a.c., acesta, în timp ce se afla pe strada 1 Decembrie din municipiul Dorohoi, ar fi abordat o minoră de patru ani faţă de care ar fi exercitat acte de natură sexuală, atingând-o în zona intimă. O altă minoră de şase ani, care era în apropiere a reacţionat la comportamentul bărbatului, moment în care acesta ar fi prins-o de braţ exercitând presiune, însă fără a-i provoca leziuni. Ulterior, bărbatul a renunţat la acţiunile sale, părăsind zona respectivă”, au precizat reprezentanții IPJ Botoşani pentru sursa citată.

La scurt timp după incident, cele două fetițe au povestit ce li s-a întâmplat unei patrule mixte formată dintr-un jandarm și un polițist.

Bărbatul a fost identificat şi dus la audieri, apoi procurorii au decis să-l rețină pentru 24 de ore. Astăzi, judecătorii din Dorohoi au decis arestarea lui Mihai Murariu pentru 30 de zile.

Un bătrân din Mehedinți a făcut sex cu două surori minore. Una a rămas gravidă

Militar român care a luptat în Afganistan, condamnat la șase ani pentru agresarea sexuală a unei fetițe

Copii de trei și șapte ani, abuzați sexual de propria mamă. Românca a fost reținută

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!