Părinții care și-au violat ani la rând fetița rămân după gratii

Familia S. din Timișoara a fost pentru mulți cunoscuți una normală. Cum se spune la noi, în România, sau vedem la știrile TV: erau oameni buni, respectuoși etc.

Un ochi ager știe că în spatele unor descrieri tâmpite ale unor vecini se ascund de fapt oameni cu mari probleme.

Așa este și cazul soților S. care, împreună sau separat, și-au violat în mod repetat fiica, cinci ani la rând, încă de când aceasta avea opt ani.

Familie tradițională, deh. Și când te gândești că la Referendumul pentru familia tradițională românii erau speriați că vor veni homosexualii și lesbienele din Occident și le vor lua copiii. De unde? Din casele de copii sau de la asistenții maternali unde ajungeau abandonați tocmai de familia tradițională.

Doi sibieni au răpit o minoră, au biciuit-o, au exploatat-o sexual și au forțat-o să muncească

Fetița cuplului S. s-a săturat, sărăcuța, de atât abuz și, când a împlinit 13 ani, s-a dus singurică să anunțe Protecţia Copilului. Mare curaj!

Ca urmare, așa-zișii părinți au fost luați pe sus de un alt cuplu, poliție-parchet, și duşi frumos la judecător.

Dumitru și Tica S. au fost arestați de magistrații Judecătoriei Timișoara pentru 30 de zile pe data de 5 martie 2021.

Dumitru este acuzat de viol în formă continuată, instigare la infracțiunea de agresiune sexuală și rele tratamente aplicate minorului.

Tica a fost arestată pentru viol și rele tratamente aplicate minorului, ceea ce înseamnă că Dumitru își îndemna soția să distrugă copila. Şi Tica, aşa cum face o soţie ascultătoare, nu a găsit nimic împotrivă.

Ambii S. nu au vrut să lustruiască gratiile arestului, așa că au contestat „nesimțita” decizie a judecătorilor.

Norocul nu le-a surâs. Tribunalul Timiş a decis pe 10 martie ca Dumitru şi Tica să şadă frumos în arest la pârnaie şi nu în apartamentul din cartieul timişorean Giroc. Fetiţa, aproape de vârsta adolescenţei, este acum consiliată psihologic.

Consilier la Protecția Mediului, arestat pentru pornografie infantilă. Peste 4.000 de fișiere cu cumnata sa minoră

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!