Percheziții în Țăndărei într-un dosar de trafic de minori și trafic de persoane

Polițiștii de la Crimă Oragnizată și procurorii D.I.I.C.O.T. din Ialomița au efectuat pe 10 februarie două percheziții la domiciliile unor persoane din Țăndărei și comuna Ograda într-un dosar de trafic de persoane și trafic de minori.

Persoanele în cauză au recrutat, adăpostit și transportat în mai multe localități din România persoane cu vârste cuprinse între 17 și 23 ani în scopul de a le exploata prin practicarea prostituției.

„În perioada octombrie 2020 – februarie 2021, folosind metoda loverboy, inculpații au recrutat și transportat în scopul exploatării sexuale mai multe persoane vătămate minore și majore ce au fost determinate să practice prostituția pe raza municipiilor Constanța și Ploiești”, se arată într-un comunicat al DIICOT.

Au fost reținuți patru bărbați care au fost ulterior duși la instanță pentru obținerea mandatelor de arestare preventivă. Judecătorii Tribunalului Ialomița au decis ca Denis Esat Andrei, Claudiu Ionuț Dudău și Nicu Vasile Dudău să stea după gratii. Cel de-al patrulea acuzat, Marian Dudău, a fost plasat în arest la domiciliu.

Corupția din Poliție, baza prosperității clanurilor din Țăndărei

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!