Refugiat ucrainean în România, dat în urmărire pentru violarea unei fetițe

Un refugiat ucrainean care era cazat într-un hotel din București a fost dat în urmărire internațională după ce judecătorii au emis pe numele lui un mandat de arestare pentru viol.

Yevhen Fedorov are 45 de ani și este acuzat că în luna mai a agresat sexual o copilă în vârstă de nouă ani care stătea în același hotel. Copila era și ea refugiată din Ucraina și obișnuia să se joace cu băiatul agresorului.

Judecătoria Sectorului 1 București a dispus la data de 14 iunie 2022 luarea măsurii  arestării preventive faţă de ucrainean pe o durată de 30 de zile de la data punerii în executare a mandatului de arestare preventivă. Fedorov a fost citat la ușa instanței.

Sursa foto: Poliția Română

La jumătatea lunii iulie 2022, instanța a comunicat părții vătămate, în cadrul procedurii de cameră preliminară, că poate formula în scris cereri şi excepţii cu privire la legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de către organele de urmărire penală.

Totodată, „se comunică persoanei vătămate că are dreptul de a-şi angaja un apărător, că se poate constitui parte civilă în cauză”.

Militar român care a luptat în Afganistan, condamnat la șase ani pentru agresarea sexuală a unei fetițe

O fetiță de șase ani a salvat o alta de patru ani din ghearele unui agresor sexual

Copilă de 11 ani, violată și filmată de trei adolescenți. Imaginile au fost distribute pe net

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!