Româncă, exploatată sexual pe străzile din Italia de doi conaționali, salvată de carabinieri

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate din Brașov au fost sesizați în data de 16 martie 2020 că o tânără în vârstă de 18 ani din Italia ar fi fost lipsită de libertate.

A fost demarată o anchetă, un bărbat din România fiind cercetat pentru trafic de persoane.

Tânăra ar fi fost recrutată prin metoda „loverboy” la începutul lunii ianuarie de către Z.I.B., un român în vârstă de 32 ani.

Potrivit unui comunicat al Poliției Române, acesta ar fi transportat-o în Italia și ar fi obligat-o să practice prostituția în folosul său.

Împreună cu M.M.M., o româncă în vârstă de 24 ani, acesta ar fi privat-o de libertate și ar fi constrâns-o pe tânără prin acte de violență și amenințări să întrețină raporturi sexuale contra unor sume de bani.

Beneficiind de suportul autorităților judiciare din Italia, persoanele bănuite de trafic de persoane au fost depistate în localitatea italiană Riccione.

Riccione este o localitate aflată pe malul Adriaticii nu departe de Rimini și este cunoscută pentru plajele sale, parcurile acvatice, fiind o atractivă destinație turistică.

Z.I.B. i-a promis tinerei o viață mai bună în Italia, dar imediat cum a ajuns acolo ea a fost trimisă pe străzi să se prostitueze.

Carabinierii au fost alertați la 112 că tânăra din România este victima unor traficanți. Ea reușise să trimită un sms rudelor aflate în Elveția, potrivit rimininotizie.net.

A fost găsită rătăcind desculță pe străzi marți, 17 martie.

Z.I.B. și M.M.M. au fost reținuți în 17 martie, urmând a fi propuse pentru arestare preventivă, bărbatul fiind dus la închisoarea din Rimini, iar femeia la Forli.

Polițist „loverboy” din Deva, arestat pentru proxenetism

Tânără gravidă, forțată să se prostitueze și obligată să cerșească după ce a născut

Nouă suspecți din Argeș, anchetați pentru trafic de persoane și proxenetism. Una dintre victime, ucisă în Elveția

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?