Skip to content

Soția autorului dublei crime din Onești a fost arestată

Aurelea Moroșan, soția autorului dublei crime din Onești, a fost arestată pentru 30 de zile. Decizia a fost luată pe 2 martie de către magistrații Judecătoriei Onești și nu este definitivă.

Comisarul-şef Anton Cristian Gheorghe, director adjunct al Direcţiei de Investigaţii Criminale din cadrul IGPR, a declarat într-o conferinţă de presă că soţia agresorului l-a încurajat în permanenţă în demersul său.

Ea se afla într-un apartament aflat deasupra celui în care Gheorghe Moroșan a înjunghiat doi muncitori care renovau apartamentul din care acesta fusese evacuat cu ani în urmă.

Luni, 1 martie, Gheorghe Moroșan a sechestrat doi muncitori care făceau renovări la un apartament care îi aparținuse. I-a înjunghiat pe amândoi. Unul a decedat pe loc, celălalt la spital.

Abia atunci au intrat în acțiune și polițiștii care l-au împușcat pe criminal în urma unei operațiuni controversate în care au așteptat ore-n șir ordinul să acționeze.

Potrivit Pro TV, familia Moroșan a pierdut în instanță apartamentul din cauza unei pagube pe care a făcut-o la combinatul la care lucrase, Chimcomplex.

Firma a intrat astfel în proprietatea apartamentului. Gheorghe Moroșan a postat încă de acum câțiva pe Facebook un video în care amenința că vor plăti cei care i-au luat casa.

Moroșan a fost condamnat de patru ori pentru diferite fapte, una dintre ele chiar în Italia.

ALERTĂ! Un deținut condamnat pentru crimă a evadat din Penitenciarul Găești