Țigări de contrabandă de peste 1.000.000 € din Emiratele Arabe Unite, confiscate la Constanța

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit și confiscat țigări de contrabandă în valoare de aproximativ 1.022.000 euro în urma unui control asupra unui container care a ajuns în Portul Constanța Sud – Agigea.

Ofițerii aveau informații că țigările, peste 412.000 pachete, erau transportate într-un container cu obiecte de mobilier din plastic.

În data de 19 august 2020 a fost efectuat controlul fizic containerului, selectat în baza unei informații, de către polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Prevenirea și Combaterea Migrației Ilegale și Infracționalității Transfrontaliere.

Conform documentelor de transport, containerul trebuia să fie încărcat cu mobilier din material plastic care aveau ca provenienţă Emiratele Arabe Unite.

În partea din faţă se aflau cutii care conţineau obiectele de mobilier menţionate în documente, dar restul containerului era încărcat cu cutii de carton ce conțineau țigări de proveniență Duty Free.

Containerul a fost transportat la sediul Gărzii de Coastă unde a fost inventariată cantitatea de țigări care a fost ulterior confiscată.

Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa a început o anchetă.

Un vameș a sustras de la Poliție sute de baxuri cu țigări ca să își întrețină familia și amanta

Șofer român de TIR, amendat cu 2.000.000 de euro pentru contrabandă cu țigări

Peste 500.000 de lei, găsiți îngropați în curtea unor contrabandiști de țigări din județul Constanța

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?