O tânără din Italia și-a azvârlit bebelușul în vârstă de două luni pe podeaua unui hotel din Timișoara din cauza unui scandal avut cu iubitul ei, cetățean român, pe data de 23 mai în jurul orei 03.30.

Micuțul a suferit leziuni serioase și a fost internat în spital cu traumatism cranio-cerebral. Potrivit publicației Opinia Timișoarei, medicii legiști au stabilit că agresiunea i-a pus micuțului viața în pericol.

Evelyn Guarnieri are 21 de ani și locuiește în Somma Lombardo, o localitate din provincia Lombardia. Mai are un copil în vârstă de trei ani.

Venise în România în ianuarie 2020 și a născut la câteva zile după instaurarea stării de urgență. Scandalul cu partenerul său s-ar fi iscat din gelozie.

La câteva ore după scandal, ea a scris pe pagina sa de Facebook: „Refuz să mă scuz pentru comportamentul meu de proastă. Nimeni nu s-a scuzat niciodată pentru că m-a tratat ca pe un rahat.”

Procurorii timișoreni au reținut-o inițial pe femeie și au dus-o la instanță, magistrații decizând duminică, 24 mai, să o aresteze pe Guarnieri pentru 30 de zile. Femeia a contestat decizia Tribunalului Timiș.

Interesant este că a avut nevoie la proces de translator de limba italiană, cu toate că pe pagina sa de Facebook comunică foarte bine în limba română.

Bebelușul unei românce, înjunghiat mortal din gelozie de tatăl său. Criminalul, condamnat pe viață

Opt bebeluși au fost ținuți la morga din Ploiești ani de zile din cauza părinților și birocrației

Crime înfiorătoare în CARAŞ-SEVERIN: Un bărbat şi-a ucis bebeluşii şi i-a îngropat sub o stâncă

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA