Skip to content

Transport de păsări, plin cu voiajori din Siria. Șoferul român, arestat

control frontiera romania migranti

Șoferul unei autoutilitare de transport păsări a fost arestat preventiv pentru trafic de migranți. În vehiculul pe care îl conducea au fost găsiți cinci sirieni voiajori care încercau să-și ia zborul spre Germania, Austria și Elveția.

Poliţiştii de frontieră de la Giurgiu au depistat pe 2 iunie, la intrarea în ţară, cinci persoane asunse în autoutilitara înmatriculată în România.

Șoferul este un cetățean român în vârstă de 26 de ani care, după ce l-a adus barza, a fost botezat Moise Dan. Moise Dan Călin.

La adăpostul întunericului, în jurul orei 23.00, el a încercat să introducă în România cinci voiajori de sex masculin din Siria.

Ochii de șoim ai polițiștilor de la Frontieră i-au dibuit pe călătorii ilegali. Prinși în laț, aceștia au declarat că s-au cuibărit în camionetă în Bulgaria achitând șoferului 2.000 de euro.

Voiajorii sirieni au fost alungați în Bulgaria, conform tratatelor, iar românul a fost trimis la colivie pentru 29 de zile. Contestația urmează să se judece la Curtea de Apel București.

Nouă sirieni, arestați în drum spre Viena. Au pretins că sunt jucători români de volei

Poliția federală germană a reținut doi traficanți români de migranți sirieni

Trei sferturi dintre imigranții sirieni din Germania primesc ajutor de șomaj

Urmărește-ne pe Google News! URMĂREȘTE-NE pe GOOGLE NEWS!