Trei minori și un bărbat, cercetați penal pentru schingiuirea mai multor câini

Polițiștii din Aregș au deschis un dosar penal după ce în spațiul public au apărut mai multe imagini cu trei minori care schingiuiau câțiva câini pe care îi legaseră cu sfori.

„În urma apariției în spațiul public a unor imagini ce ilustrează trei minori care lovesc mai mulți câini legați cu sfori, ce tracteaza bucăți de material lemnos, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Hârtiești s-au sesizat din oficiu, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rănirea sau schingiuirea animalelor, conform Legii 205 din 2004 privind protecţia animalelor”, se arată într-un comunicat al IPJ Aregș.

Minorii care apar în filmări au fost identificați și au vârste cuprinse între 8 și 13 ani. Persoana care a postat imaginile pe o rețea de socializare a fost și ea identificată. Este vorba despre un bărbat de 43 de ani, din comuna Hârtiești.

Cercetările continuă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, pentru stabilirea tuturor persoanelor implicate și luarea măsurilor legale care se impun.

În martie 2020, doi copii dintr-o comună dâmbovițeană au fost filmați când au legat doi câini cu sârmă de gât și îi puneau să tragă o bucată mare de ciment sub o ploaie de lovituri. Minorii, în vârstă de 12 și 13 ani, au fost filmați de un localnic.

Gest creștinesc făcut de o călugăriță. A încercat să sufoce mai mulți pui de câine

ITALIA. Câinele erou de la Amatrice a fost otrăvit: «Kaos salva oameni, aceiași oameni care acum l-au omorât»

Germania: Un român a lovit doi polițiști și un biciclist cu o bară din fier, apoi a sugrumat un câine

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA