Un deputat Pro România din legislatura 2016-2020 a scăpat doar cu o amendă după ce a fost prins beat la volan. Avea o alcoolemie de 1.25 g/l.

Mihai Valentin Popa a încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției cu procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

Aceștia au trimis dosarul la Înalta Curte de Casație și Justiție pe 15 decembrie 2020, dar este posibil ca magistrații de aici să nu fie de acord cu acordul încheiat. Primul termen de judecată este stabilit pe 14 ianuarie 2021.

Doi deputați rămași fără permis au trecut prin Senat legea prin care șoferii pot decide perioada de suspendare a carnetului

Popa a fost acuzat de săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autovehicul sub influența alcoolului, după ce în seara zilei de 28 noiembrie 2019 a fost prins beat la volan.

Ca urmare a încheierii acordului de recunoaștere a vinovăției, deputatul inculpat va plăti o amendă de 40.000 de lei, corespunzător a 160 de zile amendă.

În prezența avocatului ales, Popa a declarat că recunoaște comiterea faptei. El este avocat în cadrul Baroului Brașov și până să treacă la Pro România a deținut funcții importante în PSD. El a candidat în decembrie 2020 pentru un loc în Senat.

Angajări cu pile și șpagă la Drumuri și Poduri. Banii ajungeau și în visteria PSD

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!