Skip to content

Un escroc sentimental, solist de muzică de petrecere, arestat că trombonea femei

Aproape jumătate de milion de lei este suma pe care a obținut-o un solist de muzică de petrecere din Vaslui de pe urma mai multor femei pe care le-a ademenit promițându-le iubire veșnică.

Credulă, una dintre victime a luat chiar un împrumut bancar de 150.000 de lei pentru a-și susține amorezul.

Marian Calimandruc are 34 de ani, este din comuna Roșieși, județul Vaslui, și îi place să trăiască pe picior mare. Fiul cântăreței de muzică populară Mariana Drosu, Marian iubește muzica de petrecere și femeile. Mai ales cele care îl susțin financiar.

Pe 11 mai 2020 a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru înșelăciune și tentativă de înșelăciune. Calimandruc mai are câteva procese pentru datorii neachitate, în unele dintre ele magistrații decizând demararea procedurii de executare silită.

Alături de Calimandruc, magistrații Judecătoriei Bârlad l-au trimis după gratii și pe partenerul acestuia de fărădelegi, Ionuț Bogdan Băț.

Conform IPJ Vaslui, citat de Adevărul, Calimandruc își determina admiratoarele să îl susțină financiar strângând astfel 500.000 de lei.

Victimele erau din România și Republica Moldova. Cea mai păgubită dintre ele este o femeie divorțată din Drobeta -Turnu Severin, mama unei adolescente.

Calimandruc i-a promis lui A. V. N. că o va lua de soție. Femeia a luat un împrumut bancar de 150.000 de lei și i-a făcut cadou și un telefon scump. „Te iubesc, viața mea”, îi scria ea anul trecut în iunie.

În timp ce primea cu drag banii de la Turnu Severin, solistul trombonea o altă victimă. Când a început să-i ceară bani și ei, femeia a decis să încheie relația, fapt ce l-a înfuriat pe Calimandruc care a amenințat-o că va da totul în vileag soțului.

Pe lângă escrocheriile sentimentale, Calimandruc este acuzat că a convins mai multe persoane vârstnice să achiziţioneze diverse bunuri de la magazinele de electrocasnice din Vaslui, luându-şi angajamentul că va achita el ratele, lucru care nu s-a mai întâmplat, scrie Adevărul.

Aflat în mare nevoie de bani, bărbatul și-a scos mașinile la vânzare la sfârșitul lunii aprilie a acestui an. Un Audi A6 C7 din 2015 și un Audi A6 S Line din 2014. Suma cerută de el pe ambele autoturisme este de aproape 30.000 de euro.

Motto-ul escrocului sentimental de Vaslui, după cum apare pe pagina sa de Facebook, este: „Cea mai periculoasă creatură de pe Pământ este prietenul fals”.

LONDRA: Femei, păcălite cu peste 600.000 de lire sterline de un escroc sentimental

Escrocherie sentimentală de 80.000 de euro. Victima, o femeie din Germania

AUSTRIA: Româncă, înșelată de un fals militar american din Afganistan