Un român a plătit 3.000 de euro pentru un permis de conducere fals. A fost oprit la Nădlac

Poliţiştii de frontieră de la Nădlac au depistat un cetăţean român care conducea un autoturism folosind un permis de conducere fals și voia să iasă din țară.

„În data de 16 decembrie 2020, în jurul orei 05.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac I-Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de ieşire din România, cetăţeanul român P.A., în vârstă de 30 de ani”, se arată într-un comunicat al Poliției de Frontieră.

Peste 100 de români au cumpărat din Africa permise auto false și le-au preschimbat în România

P.A. era la volanul unei autoutilitare înmatriculată în România. Polițiștii i-au cerut actele și acesta a prezentat documentele de identitate și un permis de conducere care purta însemnele autorităţilor din România.

La o verificare mai atentă, cei de la Frontieră au constatat că permisul de conducere era fals. Mai mult, după ce a fost introdus în bazele de date, s-a dovedit că bărbatul nu deţine dreptul de a conduce autovehicule.

El a declarat că a obţinut permisul fals de la o persoană din România pe care nu o cunoaște și a plătit pe el 3.000 de euro.

P.A. este cercetat pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

Sucevean, prins cu permis de conducere fals: „L-am cumpărat din Germania cu 3.000 de euro”

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!