Urmărit de 18 luni cu mandat european emis în Italia, prins cu viteză la volan lângă Fălticeni

Un sucevean a fost prins încălcând legislația rutieră. A comis ilegalitatea cu toate că știa că pe numele lui există un mandat european de arestare emis de autoritățile italiene încă de acum un an și jumătate.

La data de 25 ianuarie 2020, ora 09.34, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Fălticeni a oprit pentru control pe DN 2E în comuna Rădăşeni un autoturism.

Adrian Carpiuc, în vârstă de 30 de ani din comuna suceveană Cornu Luncii, a fost înregistrat de aparatul radar din dotarea Poliţiei în timp ce rula cu 117 km/h pe un drum unde limita era de 90 km/h.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul figurează cu mandat european de arestare emis de autorităţile italiene, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

Carpiuc a fost preluat de o escortă din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale şi dus la parchet, apoi la instanță.

Magistrații Curții de Apel Suceava au decis arestarea acestuia pe o perioadă de 15 zile în baza mandatului european de arestare emis în 28 iulie 2018 de Tribunalul Verbania.

Bărbatul a fost dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Poliției, următorul termen fiind stabilit pe 5 februarie 2020.

Cum scapă românii certați cu legea de mandatele europene de arestare emise de procurorii din Germania

Doi români, reținuți la frontieră pe baza unor mandate europene de arestare, eliberați de judecători

Mandat european de arestare pentru un șofer beat. Românul a fost prins în Italia

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?