Vizita unui bărbat dintr-o comună din Bistrița-Năsăud la o femeie dintr-o altă localitate din același județ s-a lăsat cu o răzbunare de tip mafiot din partea soțului acesteia. Musafirul a fost bătut, luat pe sus și băgat într-o mașină, dus pe o tarla, bătut din nou, tâlhărit și abandonat.

Totul s-a întâmplat în localitatea Visuia din județul Bistrița-Năsăud. Potrivit unui comunicat al Poliției, un bărbat în vârstă de 42 de ani a solicitat pe 28 ianuarie 2021 intervenția polițiștilor pentru că ar fi fost agresat.

Fusese altoit zdravăn de soțul unei femei după ce acesta a aflat de vizita făcută în gospodăria sa. Victima venise la Visuia din localitatea bistriţeană Dorolea, aflată la aproximativ 65 de km depărtare.

Din investigaţiile efectuate de către polițiști a reieşit faptul că soţul, un bărbat de 45 de ani, a aflat despre vizită și a decis să-i dea o lecție musafirului nepoftit.

Româncă, ucisă de soțul italian și dată la porci. Caz rezolvat după 20 de ani

A chemat doi prieteni, în vârstă de 22 și 35 de ani, dintr-o altă localitate să-l ajute în corectarea comportamentului neadecvat al vizitatorului.

Cele două ajutoare au venit într-un suflet din Arcalia, o comună aflată la 40 de km depărtare de locul vizitei suspecte.

Ajutoarele au pus serios umărul la corecție. Cei trei l-au bătut pe oaspetele nepoftit, l-au introdus fără voia lui într-un autoturism și l-au transportat aproximativ cinci km.

Apoi au oprit mașina și l-au scos din vehicul. Treimea l-a agresat din nou pe musafir, i-au telefonul mobil și l-au abandonat. Cel mai probabil, să mediteze la scopul vizitei.

Agresorii au fost identificaţi de poliţişti şi reţinuţi pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, lipsire de libertate în mod ilegal şi tâlhărie.

Magistrații Judecătoriei Beclean au decis pe 29 ianuarie arestarea lui Dumitru Moldovan, Ioan Alin Lăcătuş și Ştefan Raul Cocos. Comunicatul Poliției nu menționează nimic despre ce s-a întâmplat cu femeia vizitată.

Un gorjean aflat la grătar a sunat la 112 și s-a dat drept o femeie care a pretins că era să fie violată

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!