Skip to content

Mădălina Ghenea își amintește cu drag de reclama filmată alături de Ronaldo: „A fost cu adevărat generos”

Invitată la o emisiune transmisă de canalul italian Rete4, românca a vorbit cu afecțiune despre reclama filmată împreună cu Cristiano Ronaldo în urmă cu aproape patru ani.

„La acea vreme – povestește – făceam voluntariat în Haiti. Copiii cu care stăteam toată ziua mi-au spus că idolul lor este Cristiano.

Imediat ce agentul meu mi-a spus că el m-a căutat ca să filmez o reclamă cu el, i-am cerut să avem o conversație prin Skype pentru copii.

Ronaldo a făcut-o imediat. Este cu adevărat o persoană generoasă, are o inimă mare. Nu cred în povestea cu molestările”, a declarat Mădălina referindu-se la faptul că fotbalistul este acuzat de viol de o femeie din Statele Unite ale Americii.

Între Mădălina și Ronaldo a existat strict o relație de muncă, declară românca adăugând că „niciodată nu i s-a întâmplat să fie hărțuită sexual la locul de muncă”.

După poveștile de iubire sfârșite prost cu Gerard Butler, Michael Fassbender și Philip Plein, Ghenea a găsit în sfârșit iubirea adevărată alături de milionarul român Matei Stratan.

Cei doi sunt împreună din 2016 și au împreună o fetiță, Charlotte, născută în 2017.

„Trebuia să ne căsătorim, am pregătit toate actele, printre care și certificatul medical cerut în România pentru căsătorie. Când ne-am dus (n.r. – la Starea Civilă) noi doi și martorii nu am reușit să ne căsătorim: certificatul expirase de o zi. De atunci nu am mai refăcut actele, nu am mai avut timp”.

Mădălina Ghenea va fi protagonista următoarei reclame a companiei de telefonie Wind.

„Anii aceștia – mai povestește Mădălina – am început să lucrez mai mult în țara mea. Am deschis o casă de producție și sunt foarte mândră de ea”.