Skip to content

O elevă din Italia își vinde virginitatea pentru a cumpăra părinților o casă. Suma cerută: UN MILION de euro!

O tânăra în vârstă de 18 ani pare dispusă renunțe la virginitatea ei pentru un milion de euro.

Nicola (pseudonim) se vinde celui mai mare ofertant pentru că dorește să strângă bani poată cumpăra o casă pentru părinții săi. Totodată, ea are nevoie de fonduri pentru a studia la Universitatea Cambridge, în cazul în care va fi admisă.

Părinții elevei n-au nici cea mai vagă idee despre planurile ei, iar fata a mărturisit că vor fi devastați dacă vor afla, a anunțat Sun Online.

“Sper să obțin cât mai mult posibil pentru a-mi finanța studiile, pentru a-mi ajuta sora și familia și pentru a cumpăra părinților o casă“, a spus modelul italian.

licitatie
Foto: Elite Models VIP

Licitația pentru virginitatea fetei de 18 ani a depășit deja suma de 890.000 de lire pe site-ul VIP Elite Models, care nu are nimic în comun cu renumita agenție Elite Models din Marea Britanie.

Site-ul de escorte este dispus să ofere câștigătorului și o consultație a unui medic care verifice dacă Nicola este cu adevărat virgină, scrie Metro.co.uk

Tânăra, care a decis să-și liciteze virginitatea după o despărțire în urmă cu doi ani, este sigură că oricine o va câștiga va fi un tip minunat.

Ea a spus: “Știu că (sexul) doare mult, așa că sunt puțin îngrijorată din cauza asta, dar sper că va merge bine și sunt destul de încrezătoare.”

Poți cuceri o româncă numai dacă ai BANI, locuință și poți tăia lemne