Skip to content

PUMA de apartament! Un cuplu din Rusia a adoptat o felină sălbatică pe post de animal de companie

Un cuplu de ruși a adoptat o pumă care are deja mii de fani pe conturile de socializare dedicate pisicilor.

După ce au văzut simpatica felină la o grădină zoologică locală, cu un an în urmă, cei doi ruși au vorbit cu proprietarii care au acceptat să le dea animalul, precizează RT News

La fel majoritatea animalelor de casă, Messi mănâncă și se joacă, dar rămâne un animal sălbatic care locuiește într-un apartament din orașul rus Penza, cu proprietarii Aleksandr și Maria. “El este un câine. Am început să-l scoatem afară la plimbare, pas cu pas. Animalul nu a fost activ până în prezent. Acum ieșim cu el de două ori pe zi, așa cum e normal. Nu diferă mult față de un câine în acest sens “, spune Aleksandr, referindu-se la animalul răsfățat ca un “pisoi “.

În ciuda corpului musculos și a aspectului său impresionant, Messi este încă un pui, încercând să câștige atenția celeilalte pisici domestice din casă. “Messi nu se descurcă cu pisica noastră, vrea se joace cu ea, dar o apucă puternic cu ghearele, trăgând de ea.”

Aleksandr și Maria distribuie zilnic imagini și videoclipuri ale lui Messi pe contul său propriu de Instagram cu aproximativ 154.000 de urmăritori.

https://www.instagram.com/p/BdaDAMph3PQ/?taken-by=l_am_puma

Cadavrele românilor dispăruți în accidentul cu ambarcațiuni din sudul Marii Britanii au fost recuperate