Skip to content

Sharon Stone, despre hărțuirea sexuală la Hollywood: „Am văzut totul”

Vedeta din “Basic Instinct”, în vârstă de 59 de ani, i-a făcut mărturisiri lui Lee Cowen la CBS Sunday, fiind întrebată dacă a fost pusă sau nu într-o poziție “incomodă”, în cariera sa.

Celebra actriță americană a râs când a fost întrebată despre propria sa experiență personală în ce privește hărțuirea sexuală la Hollywood, spunând că “a văzut totul”.

Lee a întrebat-o: “Ați fost vreodată într-o poziție de genul ăsta, v-ați simțit inconfortabil?”

Sharon Stone a răspuns: “Oh, sunt în industria asta de 40 de ani, Lee. Îți poți imagina cum a fost timp de 40 de ani? Arătând cum arăt, venită de Nicăieri, din Pennsylvania? Am ajuns aici fără nicio protecție. Am văzut totul.”

Actorii prezenți la ceremonia de decernare a Globurilor de Aur din acest an au purtat negru în sprijinul campaniei Time‘s Up, care se concentrează pe sprijinirea victimelor hărțuirii sexuale, în interiorul și în afara industriei cinematografice, atât prin ajutoare de ordin juridic cât și individual.

Oprah Winfrey, Salma Hayek și Margot Robbie au fost printre cei care au purtat negru la ceremonie pentru a-și arăta susținerea.

După ce a fost acuzat de molestare sexuală, Kevin Spacey a dezvăluit că e gay

Urmărește-ne pe Google News! URMĂREȘTE-NE pe GOOGLE NEWS!