ANGLIA: Alertă într-un supermarket după ce un bărbat a intrat înarmat cu un cuțit

Un bărbat înarmat cu un cuțit a provocat panică în această după-amiază, într-un supermarket din Manchester. Clienții au fugit mâncând pământul, unii abandonându-și cumpărăturile.

Un supermarket aparținând lanțului de magazine Tesco a fost evacuat astăzi în Blackley, nordul orașului Manchester.

Imediat ce au observat că un bărbat a intrat cu un cuțit în mână în magazin, personalul acestuia a început să țipe către clienți să părăsească imediat incinta.

Mai mulți cumpărători și-au abandonat bunurile din cauza confuziei și a panicii și au fugit. Un bărbat în vârstă de 46 de ani a fost arestat, scrie Daily Mail.

Polițiștii au declarat că a fost inițial au fost chemați în legătură cu un incident minor legat de încălcarea unei proprietăți pe Victoria Avenue East, aproape de magazin.

Un bărbat a fost văzut fugind de la această adresă spre Tesco înarmat cu un cuțit. Un grup mare de angajați și clienți puteau fi văzuți în stând în fața magazinului, în timp ce polițiștii se pregăteau să intervină.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Poliția îi îndeamnă pe martori sau pe oricine crede că ar putea avea informații să îi contacteze.

„La puțin timp după ora 15.35 sâmbătă, 28 noiembrie 2020, poliția a fost chemată în legătură cu încălcarea unei proprietăți pe Victoria Avenue East din Manchester. Supermarketul a fost evacuat ca măsură de precauție”, a explicat un purtător de cuvânt al Poliției.

Bărbatul va rămâne în arest pentru a fi audiat. Magazinul a rămas închis și după intervenția polițiștilor.

ANGLIA: Un mort și șapte răniți în seria de atacuri cu cuțitul din Birmingham

Germania intenționează să interzică portul cuțitelor în spații publice

Român, arestat în Olanda. Devenise agitat și a scos un cuțit în aeroportul din Amsterdam

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA