Poliția engleză a făcut un apel pentru a da de urma unui român implicat într-o tâlhărie comisă asupra unui bătrân în orășelul Aylesbury aflat la 35 km de Luton. Alți doi români au fost deja arestați și își așteaptă verdictul.

Poliția din Thames Valley îl caută pe Adelin Olteanu. În vârstă de 18 ani, el își face veacul prin Aylesbury, Manchester, Bradford, Leeds, Sheffield și Londra, se arată într-un comunicat din 8 iunie 2020.

„Dacă îl vedeți, nu vă apropiați! Sunați imediat la 999”, este sfatul polițiștilor.

Adelin Olteanu (Sursa foto: Thames Valley Police)

Incindetul a avut loc pe 17 martie anul acesta în centrul localității Aylesbury, în jurul orei zece seara. Șase zile mai târziu, autoritățile britanice au decis să impună restricții de închidere a țării ca urmare a COVID-19.

Bătrânul în vârstă de 87 de ani a rămas fără portmoneul în care avea 10 lire sterline, carduri bancare și câteva obiecte personale.

Victima a suferit leziuni grave la cap în urma tâlhăriei și a fost dus la spital.

Hannah Mitchell, polițista care se ocupă de caz, a declarat că în ciuda eforturilor de a-l localiza pe Olteanu, acesta nu a putut fi găsit.

„Fac apel ca toți cei care știu unde ar putea fi să ia legătura cu Poliția. Sunați la 101 și dați numărul cazului 43200090463. Dacă doriți să vi se păstreze 100% anonimatul, sunați la organizația independentă de caritate Crimestoppers la 0800 555 111”, a mai precizat polițista.

Ceilalți doi români implicați sunt Adelin Neculai în vârstă de 22 de ani din Beech Crescent, Bradford, și Cristi Neculai în vârstă de 24 de ani din Rockingham Road, Corby.

Ambii au fost deja acuzați de tâlhărie, primul termen de judecată fiind stabilit pentru data de 10 iunie 2020.

Coșmarul unei tinere gravide forțate să se prostitueze în România și Anglia

ANGLIA: Doi români prinși cu 90.000 de lire sterline, arestați pentru spălare de bani

ANGLIA: Șofer român de TIR, condamnat pentru trafic de cocaină în valoare de 1,7 milioane de lire sterline

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA