ANGLIA: Românca acuzată de furtul unor bijuterii în valoare de 50 de milioane de lire sterline rămâne în arest

Românca acuzată că a furat bijuterii în valoare de circa 50 de milioane de lire sterline dintr-o vilă din Anglia a fost dusă vineri, 28 februarie 2020, la instanță.

Ea este pusă sub acuzare împreună cu fiul ei.

Maria Meșter, 47 de ani, și fiul ei Emil-Bogdan Savastru, 29 de ani, ar fi furat bijuterii de lux, bani și ceasuri din casa fotomodelului englez Tamara Ecclestone.

Maria Meșter, locuia în Milano (Italia) unde lucra ca femeie de serviciu, iar fiul ei, Emil-Bogdan Savastru, este barman și s-a stabilit în Londra în urmă cu aproximativ patru ani.

Maria Meșter și fiul său (Sursa foto: Facebook)

Femeia a fost arestată pe 31 ianuarie pe aeroportul Stansted, unde sosise din Italia, iar fiul ei a fost arestat pe aeroportul Heathrow.

Tamara Ecclestone, fiica fostului șef de Formula 1, Bernie Ecclestone, a plecat din țară împreună cu soțul ei Jay Rutland pentru o vacanță de Crăciun de trei săptămâni în ziua în care casa lor a fost jefuită pe 13 decembrie 2019.

Vecinii au fost șocați să afle de jaful care a avut loc pe una dintre cele mai prestigioase străzi din Londra, cu patrule și puncte de control de securitate 24 din 24 de ore.

În fața judecătorilor, Maria Meșter (foto) a negat acuzațiile de furt și tăinuire, scrie Evening Standard.

Ea a folosit un translator de limba italiană și a declarat că nu este vinovată, că nu a fost prezentă la acea adresă și a negat și că ar fi ascuns bunurile provenite din jaf.

Fiul său, Emil-Bogdan Savastru, nu a fost prezent la instanță vineri, 28 februarie. El va fi dus în fața judecătorilor săptămâna aceasta.

Judecătorul Robin Johnson a  decis ca Maria Meșter să rămână în arest până pe 20 iulie, data la care va începe procesul. 

Doi români, mamă și fiu, puși sub acuzare pentru un jaf de 50 de milioane de lire sterline

CONDAMNARE: O bandă de români a comis 400 de jafuri în Anglia. Prada, aproximativ 900.000 de lire sterline – VIDEO

Tentativă de jaf ca-n filme în Italia. Ținta, o dubă blindată care transporta milioane de euro

 

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?