Skip to content

ATV furat din Anglia, descoperit la frontieră într-o autoutilitară

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea – I.T.P.F. Sighetu Marmației au indisponibilizat un ATV, ce figura în bazele de date ca fiind căutat de autorităţile din Marea Britanie.

Luni, 03 mai 2019, în jurul orei 19.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, jud. Satu Mare, s-a prezentat la control, pe sensul de intrare în România, pentru efectuarea formalităților de frontieră, cetățeanul român A. G., în vârstă de 35 de ani, care conducea o autoutilitară marca Mercedes, în care transporta un ATV, marca CF Moto, fără număr de înmatriculare.

Cu ocazia formalităților de frontieră specifice, polițiștii au efectuat verificări suplimentare în baza de date, şi au constatat că ATV-ul este bun căutat pentru confiscare, alerta fiind introdusă de autoritățile din Marea Britanie, în data de 02.11.2017.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, iar ATV-ul în valoare de 16.800 lei a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră, până la finalizarea cercetărilor.

Audi A 6 furat din Marea Britanie în iulie 2018, găsit în Satu Mare. Șoferul, cercetat pentru tăinuire