Audi A4 căutat pentru confiscare de autoritățile britanice, descoperit în județul Iași

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași au descoperit şi indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor, un autoturism marca Audi A4, căutat de autoritățile din Marea Britanie în vederea confiscării.

Marți, 4 august, în jurul orei 14.00, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași, pe timpul executării unei acțiuni specifice, au oprit în trafic, pe raza localităţii Uricani, un autoturism marca Audi A4, condus de cetățeanul român G.A., în vârstă de 32 de ani.

Existând suspiciuni cu privire la provenienţa mașinii, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare și au constatat că autoturismul este semnalat ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă emisă de către Marea Britanie, din data de 02 august 2019.

Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat faptul că a cumpărat maşina în cursul anului trecut și nu avea cunoștință despre situația juridică a mijlocului de transport.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul, în valoare de 55.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iași în vederea stabilirii întregii arii infracționale și a tuturor persoanelor implicate.

Româncă aflată în Germania, salvată de la închisoare de mama sa. I-a trimis bani de amendă din Anglia

Audi în valoare de 50.000 de euro, închiriat din Italia, depistat la frontiera română după ce a fost semnalat furat

MAREA BRITANIE: Care sunt condițiile pentru a se putea imigra după BREXIT în această țară

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!