Audi căutat de autoritățile din Marea Britanie, confiscat unui englez la Stamora-Moravița

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stamora-Moravița – județul Timiș au depistat la controlul de frontieră un cetățean britanic, care conducea un autoturism marca Audi, căutat de autorităţile din Marea Britanie.

Joi, 9 octombrie, ora 16.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Stamora-Moravița, judeţul Timiș, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control la frontieră, un cetăţean britanic  în vârstă de 39 de ani, la volanul unui autoturism marca Audi.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că mijlocul de transport figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie în data de 08.10.2019.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a împrumutat autoturismul de la un prieten pentru a călători, fără a avea cunoştinţă despre faptul ca acesta este căutat de autorităţi.

Drept urmare, autovehiculul în valoare de aproximativ 20.000 de euro a fost indisponibilizat la sediul sectorului, urmând ca la definitivarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

Două autoturisme căutate în Marea Britanie, descoperite la Giurgiu și la Satu Mare

O româncă a rămas fără autoturismul cumpărat de la o firmă de leasing din Spania

Nu și-a plătit ratele la Mercedesul luat din Marea Britanie, român prins cu autoturismul în Brăila

  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?