Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi au descoperit şi indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor un autoturism, ce figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie la începutul lunii mai.

Duminică, 14 iunie, în jurul orei 14.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi au oprit, pe o stradă din municipiul Iaşi, un autoturism marca Audi Q7.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că mijlocul de transport, an fabricaţie 2011, figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie, din data de 04 mai 2020.

Cu privire la cele constatate, proprietarul autoturismului, un ieşean în vârstă de 36 de ani, a declarat că acesta a fost achiziţionat în anul 2016 din Marea Britanie şi nu are cunoștință despre faptul că autovehiculul este implicat în vreun litigiu.

Mijlocul de transport  în valoare de aproximativ 67.200 de lei a fost indisponibilizat la sediul instituției, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale care se impun.

Autotractor furat din Austria, depistat la frontieră. Șoferul: „L-am cumpărat cu 38.000 de euro”

Porsche în valoare de 100.000 de euro căutat în Italia, descoperit la frontieră

Audi A6 furat, în valoare de aproape 50.000 de euro, confiscat unui român la Albița

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!