Skip to content

Autoturism de lux furat din Marea Britanie, descoperit la frontieră în posesia unui băcăuan

Poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi au depistat un cetăţean român, la volanul unui autoturism marca VAUXHALL INSIGNIA DESIGN ECOT, ce figura ca fiind furat din Marea Britanie, cu doar câteva zile înainte.

În baza unor informaţii deţinute, poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi au desfăşurat o acţiune specifică în zona de competenţă, pe timpul căreia au oprit, în trafic pentru control, un autoturism marca VAUXHALL INSIGNIA DESIGN ECOT, condus de cetăţeanul român E.S., în vârstă de 41 de ani, domiciliat pe raza judeţului Bacău.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figura ca fiind furat din Marea Britanie, din data de 5 februarie 2019.

Autoturismul, în valoare de 94.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituţiei până la finalizarea cazului, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de abuz de încredere.

Patru autoturisme în valoare 115.000 de euro din Marea Britanie, confiscate la frontieră