BMW căutat de autoritățile britanice și trimis în România pe platformă, confiscat la frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Borș au descoperit un autoturism marca BMW, model X5, în valoare de 10.000 de euro, căutat de autorităţile din Marea Britanie.

Luni, 19 august 2019, în jurul orei 22.20, la Punctul de Trecere al Frontierei Borș, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român M.D., în vârstă de 56 de ani, conducând un ansamblu rutier format dintr-o autoutilitară și o remorcă, ambele marca Mercedes Benz, înmatriculate în România.

Acesta transporta, pe platformă, un autoturism marca BMW X5, înmatriculat în Marea Britanie, fabricat în anul 2008.

În urma verificărilor în bazele de date, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul de pe platformă figurează ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie la data de 23.01.2019.

Faţă de cele constatate, bărbatul a declarat că a fost angajat în calitate de şofer pentru a transporta autoturismul și nu ştia că acesta este căutat de autorităţi.

Mijlocul de transport, în valoare de 10.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul S.P.F Borș, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca, la finalizare, să fie dispuse măsurile legale care se impun.

BMW transportat pe platformă, căutat de autoritățile britanice, confiscat la frontieră

Trei autoturisme furate din Austria, Belgia și Italia, descoperite la frontiera română

Doi români, prinși la frontieră cu mașini căutate de autoritățile din Anglia

  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?