BMW furat din Marea Britanie, găsit la Iași. Șoferul: „Nu știu de la cine l-am cumpărat”

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi au descoperit şi indisponibilizat un autoturism, marca BMW, ce figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie.

La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi  – I.T.P.F. Iași au oprit în trafic, pe raza municipiului Iași, un autoturism marca BMW 520D, condus de ieşeanul C.A., în vârstă de 41 de ani.

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că autoturismul figura ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de către autorităţile din Marea Britanie, în data de 02 august 2019.

Bărbatul a declarat că a achiziţionat autoturismul în luna aprilie a acestui an de la o persoană ale cărei date nu şi le aminteşte. Acesta a mai adăugat că nu știa de eventualele probleme juridice ale autoturismului.

În cauză, mașina în valoare de 56.400 de lei a fost indisponibilizată la sediul instituției, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale care se impun.

Trei autoturisme furate din Austria, Belgia și Italia, descoperite la frontiera română

ITALIA: Șapte români au furat bancomate cu tractorul – VIDEO

Autoturisme furate din Belgia și Marea Britanie, depistate la frontieră în posesia unor români

  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?