Cap-tractor căutat pentru confiscare de autoritățile britanice, depistat la frontiera română

Polițiștii de frontieră din Satu Mare anunță într-un comunicat de presă emis luni, 3 august, că au descoperit și indisponibilizat un cap-tractor, în valoare de 70.000 de lei, care figura ca fiind căutat de autoritățile din Marea Britanie, din data de 17 iunie 2020.

Vineri, 31 august, în jurul orei 10.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat pe sensul de intrare în România, pentru efectuarea formalităților de frontieră, cetățeanul român S.V.,  în vârstă de 26  de ani, din județul Satu Mare. Acesta conducea un cap tractor, marca Volvo.

Cu ocazia controlului, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare în urma cărora au constatat faptul că mijlocul de transport figurează ca fiind ,,bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de autoritățile din Marea Britanie, în data de 17 iunie 2020.

Autovehiculul, în valoare de 70.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, la final urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

DANEMARCA: Amendă record pentru un șofer român prins de două ori în două zile cu tahograful manipulat

Autotractor furat din Austria, depistat la frontieră. Șoferul: „L-am cumpărat cu 38.000 de euro”

Șofer român de TIR, prins în Olanda cu remorcă belgiană furată din Anglia

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA