Skip to content

Cel mai feroce pedofil din Marea Britanie, ucis în închisoare de un coleg de celulă

Richard Huckle a primit o condamnare de minim 25 de ani de închisoare, după ce a fost găsit vinovat de 191 de infracțiuni sexuale împotriva copiilor în timpul procesului din 2016, intentat împotriva sa la Old Bailey.

În urmă cu câteva zile, pedofilul a fost găsit „prăbușit” în celula sa de la HMP Full Sutton, care adăpostește unii dintre cei mai notorii și violenți delincvenți din Marea Britanie, scrie Unilad citând MailOnline.

Potrivit publicației, un alt deținut suspect a fost izolat, în timp ce Poliția Humberside se pregătește să lanseze o anchetă.

Înainte de a fi arestat, Huckle se dădea un bun creștin și urmărea să pătrundă în centre de plasament și orfelinate din Malaezia și Cambodgia, unde preda Engleza și fotografia.

Foto: PA Images

S-a raportat că pedofilul s-a filmat pe el însuși violând copii și bebeluși, adunând un uimitor număr de 20.000 de imagini cu abuzuri asupra copiilor, pe care le-a vândut când avea doar 19 ani.

El a fost arestat după ce a ajuns acasă, în Marea Britanie, pentru a-și vizita familia de Crăciun.

Potrivit Sky News, tânărul de 33 de ani a fost găsit mort în celula sa, în „circumstanțe suspecte”. Rapoartele din Mail Online susțin că ar fi fost „înjunghiat” cu o armă improvizată de către unul dintre colegii săi de închisoare.

CRIMĂ ÎNGROZITOARE în Spania: Un român și-a ucis fetița de doi ani și apoi a încercat să se sinucidă