Skip to content

Cine sunt proprietarii casei din Londra în care erau înghesuiți 35 de români. Viaţă de LUX şi afaceri de milioane de lire

Proprietarii care au “exploatat” 35 de bărbaţi români, îngrămădindu-i într-o casă cu trei camere, sunt o familie de doctori care deţin două maşini sport şi o vilă de aproape 1,5 milioane de lire sterline, a dezvăluit The Sun.

sunil
Foto: Andrew Styczynski – The Sun

Familia Hathi, care deţine proprietatea din nordul Londrei, îşi expune în mod regulat stilul de viaţă extravagant pe social media, în timp ce românii, care au sosit cu autobuzul cu două luni în urmă, au dormit câte opt în cameră.

Vecinii spun Meenaxi Hathi şi fiii săi doctori câştigă din chiria obţinută de la imigranţi peste 105.000 de lire sterline pe an.

esteuropeni2

Astfel, chiriaşii plătesc fiecare câte 250 lire sterline pe lună pentru o saltea pe podea, potrivit localnicilor.

Zilele trecute, două maşini sport Mercedes şi un Mini Countryman au fost parcate în faţa casei luxoase a familiei din Middlesex.

Familia Hathi a deţinut o afacere cu maşini de ultima generaţie, diverse agenţii de turism şi companii de sănătate în trecut, precum şi o serie de proprietăţi destinate închirierii.

meenaxi
Meenaxi Hathi / Foto: Andrew Styczynski – The Sun

În septembrie, Sunil şi Meenaxi au înregistrat o nouă afacere numită Hathi Healthcare Limited a cărei adresa de afaceri este un apartament în Edgware, nordul Londrei.

Descriind situaţia chiriaşilor, vecinii spun:  “Sunt muncitori care pleacă foarte devreme să-şi caute un loc de muncă,

“Ei au venit într-un autobuz din România şi plătesc 250 de lire sterline pe lună. Rămân aici câteva luni, apoi merg acasă.”

Sunil Hathi spune nu avea nicio idee despre condiţiile de la proprietate şi a ameninţat va întreprinde acţiuni legale împotriva Consiliului din Brent pentru îl numeşte “escroc” . El a declarat pentru The Guardian a fost şocat de descoperire şi s-a angajat -i evacueze pe bărbaţi cât mai curând posibil.

sunil2
Sunil Jay Hathi / Foto: Andrew Styczynski – The Sun