Condamnare pe VIAȚĂ pentru un român care a ucis o tânără în Marea Britanie

Hunedoreanul Lucian Stinci, acuzat de uciderea Florinei Pastina, o profesoară de origine română, a fost condamnat la închisoare pe viață. El poate fi eliberat condiționat după cel puțin 20 de ani.

Bărbatul a declarat în timpul procesului că a simțit o furie inexplicabilă împotriva femeii, ca și când i-ar fi făcut rău în trecut. ”Eram frustrat”, a declarat acesta.

Românul a spus în fața judecătorilor că românca l-a întrebat dacă se simte bine, moment în care a a văzut negru în fața ochilor și a lovit-o cu un ciocan, strivindu-i capul.

A lovit-o de nenumărate ori până când femeia s-a prăbușit fără suflare. Ucigașul, considerat diabolic și de o cruzime ieșită din comun, a recunoscut încă de la primul termen de judecată crima, dar și faptul că devenise obsedat de profesoară.

Fratele Florinei a declarat că familia este devastată. „Suntem atât de mândri de tot ce a realizat, de faptul că a plecat la Londra și a devenit profesoară. Suntem împietriți de durere când ne gândim cum a murit Florina noastră”, a adăugat fratele victimei.

Crima de lângă LONDRA: Hunedoreanul, care a ucis o profesoară cu un ciocan, a pledat vinovat

Marea Britanie analizează legătura dintre problemele psihice și terorism

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *