Coronavirus: Totalul românilor morți în Marea Britanie a ajuns la 23. Patru decese au fost înregistrate de ieri până azi

Încă patru români infectaţi cu noul coronavirus au murit în Marea Britanie, iar numărul deceselor cetăţenilor români din afara ţării din cauza COVID-19 este de 70, informează Grupul de Comunicare Strategică – GCS.

Potrivit GCS, 1.480 de cetăţeni români din străinătate au fost confirmaţi ca fiind infectaţi cu COVID-19 (coronavirus): 1.156 în Italia, 196 în Spania, 26 în Franţa, 16 în Germania, 64 în Marea Britanie, 2 în Namibia, 2 în SUA, 4 în Austria, 3 în Belgia, 2 în Indonezia, 2 în Elveţia, 2 în Turcia şi câte unul în Argentina, Tunisia, Irlanda, Luxemburg şi Suedia.

De la începutul epidemiei de SARS-CoV-2 şi până la acest moment, au decedat 70 de cetăţeni români aflaţi în străinătate – 17 în Italia, 16 în Franţa, 23 în Marea Britanie, 7 în Spania, 3 în Germania, 2 în Belgia, unul în Suedia şi unul în Elveţia.

Dintre cetăţenii români confirmaţi cu noul coronavirus, 21 au fost declaraţi vindecaţi: 9 în Germania, 8 în Franţa, 2 în Indonezia, unul în Luxemburg şi unul în Tunisia, mai precizează GCS.

Alți doi români, unul din Italia și unul din Franța, au murit de COVID-19. Totalul se ridică la 66 în străinătate

Încă doi români infectați cu coronavirus au murit în Italia. Totalul deceselor în străinătate a crescut la 64

Român infectat cu noul coronavirus, mort în Belgia. Totalul deceselor în străinătate a ajuns la 62

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?