Discurs istoric al reginei Elisabeta a II-a: Țara se confruntă cu „un moment din ce în ce mai solicitant”

Duminică seară, 5 aprilie, regina Elisabeta a II-a se va adresa națiunii în cadrul unui discurs istoric deja înregistrat în care, potrivit mass-mediei britanice, îi va îndemna pe supușii săi la „autodisciplină” și „hotărâre” de a depăși cu un spirit de „fraternitate” urgența reprezentată de pandemia coronavirus.

Țara se confruntă cu „un moment din ce în ce mai solicitant”, spune regina Elisabeta a II-a, potrivit BBC: „Un moment de tulburare în viața țării noastre: o tulburare care a provocat durere unora, dificultăți financiare multor persoane și enorme schimbări în viața de zi cu zi a tuturor dintre noi ”.

„Sper că în anii următori, toți să putem fi mândri de modul în care am răspuns la această provocare”, continuă Elisabeta a II-a. Și cei care vor veni după noi vor spune că britanicii acestei generații au fost puternici” ca cei ai oricărei alte generații.

Monarhul explică apoi că speră ca atributele „autodisciplinei, hotărârii și fraternității încă să caracterizeze această țară”.

Mesajul televizat va fi transmis duminică, 5 aprilie, la ora 08.00 PM, a informat Palatul Buckingham, precizând că mesajul a fost înregistrat la Castelul Windsor.

Românii care vin din Marea Britanie, plasați automat în carantină

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?