Doi români au murit și alți doi au fost răniți într-un accident în Marea Britanie. „Du-te mai încet, te rog!”

Doi români au murit luni şi alte două persoane au fost rănite într-un accident rutier produs în Marea Britanie şi provocat chiar de unul dintre ei. Pasagerul a transmis în direct călătoria, în fundal auzindu-se şi cum îl roagă pe şofer să încetinească. Rănit grav în urma evenimentului rutier, orădeanul a murit la spital, scrie Adevărul.

Potrivit presei din Anglia, accidentul rutier s-a produs luni, la ora 2.15, pe şoseaua Congleton Road, în Arclid. În eveniment au fost implicate două maşini, cea în care se aflau românii şi care s-a lovit de o alta, în care călătoreau două tinere.

Impactul a fost unul puternic. Tânărul din Galaţi a murit pe loc, iar cel de-al doilea pasager din maşină, Ştefan Sebastian Covăşdan (foto dreapta), un tânăr de 31 de ani cunoscut în lumea interlopă din Oradea, respectiv două femei aflate în cea de a doua maşină fiind transportaţi în stare gravă la spital. Ţinut în viaţă doar de aparate, Covăşdan a murit şi el, câteva ore mai târziu.

Conform site-ului www.signal2.co.uk, accidentul rutier a dus la blocarea traficului în zonă timp de aproape 12 ore, pentru efectuarea cercetărilor, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Cheshire solicitând ajutorul publicului pentru lămurirea circumstanţelor în care s-a produs evenimentul rutier.

Totodată, cunoscuţii lui Covăşdan au făcut apel pe reţelele de socializare, dar şi prin mesaje transmise presei orădene, pentru sprijinirea familiei. “Familia lui nu are o stare financiară foarte bună şi ai lui au nevoie de bani, ca să poată să meargă să-l aducă acasă”, se arată într-unul din mesaje, indicându-se ca persoană de contact sora orădeanului, ori contul RO72INGB0000999908266828, deschis la ING de o apropiată a familiei, Ciocnadi Bernadett Isabella.

Potrivit unei declaraţii făcute de tânără pentru ebihoreanul.ro, cursa nebună a fost transmisă live pe Facebook, în înregistrare auzindu-se că cei doi sunt băuţi, dar şi cum unul dintre ei îl roagă pe celălalt să încetinească.

  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA